Referenties van onze klanten!

informatie over vloerverwarming - Faried Kassim in Almere

Faried Kassim in Almere

Ik heb tegels en vloerverwarming laten plaatsen. Ze hebben ook voor me gespackt. Keurig werk geleverd. Zelf na plaatsen waren ze altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning. Top bedrijf echt een aanrader. Gr. Faried Kassim

Mohamed in Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de vloerverwarming en tegels die geplaatst is. De prijs in vergelijking tot andere is zeer scherp, ook de after service is perfect. Strakke planning en geen uitloop van werkzaamheden. Echt een aanrader!

informatie over vloerverwarming - nieuw

Fam:MIJNALDS

Baskon & Top vloerverwarming heeft voor onze nieuwbouwwoning in Amsterdam het leggen van vloerverwarming leveren van vloertegels en het leggen van vloertegels verzorgd,keurige mensen op afspraak,eigenaar haki staat 100 % achter zijn werk ben zeer tevereden.

informatie over vloerverwarming - kunst, Na oplevring in Zeewolde :BASKON:Als u staat op kwaliteit!!

Fam.Heijmans zeewolde

wij zagen een leuke tegel op de vloer liggen in de showroom,na afgesproken datum werd de vloerverwarming en de vloertegels achter elkaar gelegd,zit er prachtig uit,ik raad iedereen aan,Hartelijk dank

informatie over vloerverwarming - Klant:Lelystad in zeewolde

Jan:Lelystad

Ik heb vloertegels en vloerverwarming gekocht en laten leggen bij Baskon tegels.Prijs valt mee en de kwaliteit is super,ook heel ardige medewerkers.Bedankt haki!

Fam. Schotanus in Almere

Baskon heeft voor ons gezin meerdere werkzaamheden mogen uitvoeren. Op de beneden verdiepen we hebben we vloerverwarming laten aanleggen, daarna hebben we een natuurstenen vloer laten leggen. Alles binnen ons budget en tijdspad. Haki en zijn personeel waren zeer vriendelijk, meedenkend en gedreven. Echte passie voor hun werk! Bedankt voor jullie professionele inzet! Fam. Schoatnus.